Miehikkälän päiväkodit

Toiminnasta vastaa päiväkodin johtaja
Jouni Turkia
puh. 040 199 1916.
etunimi.sukunimi@miehikkala.fi

Leppäkertun päiväkotiryhmä

Leppäkerttu sijaitsee kirkonkylän koulun välittömässä läheisyydessä. Osoite on Yhdyspolku 3. Ryhmän lapset ovat iältään 1-5 –vuotiaita. Varhaiskasvatusta tarvitsevien esiopetuksen lapsien esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus toimii esiopetusryhmän tiloissa koulukeskuksen yhteydessä.

Leppäkerttu tarjoaa lapsille kasvatuksellisesti laadukkaan ja turvallisen varhaiskasvatuspaikan. Kasvatus, opetus ja kehityksen tukeminen, sekä leikin ja levon vuorottelu tapahtuvat yksilöllisesti sopivassa kasvu-, toiminta- ja oppimisympäristössä. Tiivis yhteistyö kodin ja päiväkodin välillä on toiminnan tärkein edellytys.

Leppäkertun sijainti kirkonkylällä antaa hyvät mahdollisuudet osallistua erilaisiin kunnan tapahtumiin ja yhteistyön tekemiseen esimerkiksi vanhusten palvelujen kanssa. Toisaalta metsääkin löytyy lyhyen kävelymatkan päästä.

Yhdyspolku 3
49700 Miehikkälä
Puh. 0400 346 543
pkleppakerttu(at)miehikkala.fi

Pitkäkosken päiväkotiryhmä, Kalliokosken päiväkoti

Pitkäkosken yhdistetty varhaiskasvatuksen esiopetus- ja päiväkotiryhmä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla osoitteessa Kalliokoskentie 58, 49750 Kalliokoski.

Yhteystiedot:

pkkalliokoski (a) miehikkala.fi

Oravat (3-5 v.): 0400 595 052

Puput (alle 3v.): 040 1992 311

Päiväkodissa on kaksi lapsiryhmää; toinen on pienten ryhmä (alle 3v), toinen isompien (3-6v).

Pitkäkoskella kasvatetaan ja tuetaan lasta ryhmässä, yksilön tarpeet huomioiden ja lasten sekä vanhempien toiveita toteuttaen. Lapsille annettava vastuu, turvalliset rajat ja rakkaus tukevat lapsen itsetuntemuksen tervettä kehitystä. Tavoitteena on, että lapsista kasvaa yhteistyökykyisiä, rehellisiä ja iloisia ihmisiä.

Ympäristö on Pitkäkoskella vaihteleva ja monimuotoinen. Läheinen metsä antavat runsaat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Lasten palstalta voit lukea lisää lasten kommentteja sekä katsoa kuvia Kalliokosken päiväkodista: Lasten palsta