Elinkeinopalvelut

Miehikkälän kunta tarjoaa yrittäjälle yksilöityä ja ihmislähtöistä tukea yrityksen perustamiseen; autamme sinua kaikessa missä vain voimme!

Sijainniltaan Miehikkälä on loistava monen kunnan risteysalue ja uusi E18-moottoritie mahdollistaa nopeat yhteydet esimerkiksi pääkaupunkiseudulle.

Yritysten sijoittumis- ja laajennushankkeissa yhteydenotot
Kunnanjohtaja Anne Ukkonen,
puh. 050 349 9571, etunimi.sukunimi@miehikkala.fi

Cursor Oy

Miehikkälän kunta ostaa elinkeinopalvelut Cursor Oy:ltä. Cursorin yritysneuvontapalvelusta löydät asiantuntevan avun ja tuen yritystoiminnan perustamiselle sekä sen kehittämiselle. Yritysasiantuntijamme tukevat sinua liikeidean ja rahoituksen suunnittelussa, liiketoimintasuunnitelmaa laadittaessa, yritystoiminnan käynnistämisessä, sekä yrityksen kansainvälistymiseen ja laajentamiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat apua myös yrityksen sukupolvenvaihdos- ja yrityskauppatilanteissa, sekä innovaatioiden kaupallistamisessa. Cursorin neuvontapalvelut ovat maksuttomia kaikille seudun yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville.

Yrityksen perustajalle:

Aloittavalla yrittäjällä on ratkaistavanaan monia kysymyksiä liikeidean toimivuudesta, taloudesta, hinnoittelusta, verotuksesta ja lainsäädännöstä sekä myynnistä ja markkinoinnista. Yritysneuvojamme Cursorissa auttavat aloittavia yrittäjiä. Neuvontapalvelumme on maksuton.

https://www.cursor.fi/palvelut/perusta-yritys/

Toimivalle yritykselle:

Pohditko yritystoiminnan laajentamista, kasvua tai uutta suuntaa? Meiltä löytyy apua! Voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, niin autamme eteenpäin. Asiantuntijamme auttavat sinua kun kaipaat tukea liiketoiminnan kehittämisessä, kasvattamisessa, investoinneissa ja tarvittaessa yritystoiminnan lopettamisessa. Neuvontapalvelumme on maksuton.

https://www.cursor.fi/palvelut/yritysneuvonta/

Sijoittuvalle yritykselle:

Otathan meihin yhteyttä niin kerromme, kuinka asiat hoituvat. Tarvittaessa teemme selvitystyön puolestasi. Neuvontapalvelumme on maksuton.

https://www.cursor.fi/cursor-oy/mita-me-teemme/seudun-myyntipalvelut/

Toimitila- ja tonttipalvelu

Rekisteristä löydät tietoa Kotkan-Haminan seudun ja Loviisan vapaista toimitiloista ja yritystonteista. Palvelu on maksuton vapaata toimitilaa tai tonttia tarjoaville sekä etsiville. Hakemistoa ylläpitää Cursor Oy.

https://cursor.toimitilapalvelut.fi/fi/

Yritys- ja palveluhakemisto

Hakemistosta löydät Kotkan, Haminan, Loviisan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän alueen yritykset ja palvelut. Hakemistoa ylläpitää Cursor Oy.  Palvelu on maksuton.

Kotkan-Hamina seudun ja Loviisan yritys- ja palveluhakemisto

Miehikkälän Yrityshakemistosivut

Miehikkälän yrityshakemisto

Yrityspalvelun tilaisuudet ja tapahtumat

Tilaisuudet ja tapahtumat

 

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö
Kyminlinnantie 6
PL 14
48601 Kotka

+385 40 190 2500
Faksi:
+385 40 190 2599

Haminassa palvelemme kaupungintalon toisessa kerroksessa, osoitteessa Puistokatu 2.

Cursor Oy

Miehikkälän kunta
Keskustie 4 A
49700 Miehikkälä
Puhelin:
(05) 74 901