fbpx

Elinkeinopalvelut

Miehikkälän kunta tarjoaa yrittäjälle yksilöityä ja ihmislähtöistä tukea yrityksen perustamiseen; autamme sinua kaikessa missä vain voimme!

Sijainniltaan Miehikkälä on loistava monen kunnan risteysalue ja uusi E18-moottoritie mahdollistaa nopeat yhteydet esimerkiksi pääkaupunkiseudulle ja Pietariin.

Yritysten sijoittumis- ja laajennushankkeissa yhteydenotot
Kunnanjohtaja Arto Ylönen,
puh. 050 349 9571, etunimi.sukunimi@miehikkala.fi

Cursor Oy

Miehikkälän kunta ostaa elinkeinopalvelut Cursor Oy:ltä, joka opastaa alueen yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia perustamis-, kehittämis- ja rahoitusasioissa, markkinoinnissa ja toimitilojen hankinnassa. Lisäksi tarjotaan ajantasalla olevaa paikallistietoa yrityksen toimintaympäristöstä. Cursor Oy toteuttaa myös kehittämisprojekteja ja on mukana erilaisissa yritystoiminnan edistämishankkeissa. Kaakonkulmalla hankkeet keskittyvät kuntien elinkeinopoliittisiin painopistealueisiin, kuten peruselinkeinoihin, matkailuun, rajan läheisyyteen sekä kiven ja puun jatkojalostukseen.

Miehikkälässä Cursor Oy tarjoaa palveluja tiiviissä yhteistyössä ProAgrian kanssa.

ProAgrian palvelut
Yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien yhteydenotot esim. yritykseen, kehittämiseen liittyen:
Yritysasiamies Sami Perttola,
puh. 040 687 5587, etunimi.sukunimi@proagria.fi

Cursor Oy:n toimipisteistä Miehikkälän asukkaita erityisesti palvelee Haminan konttori Rautakorttelissa.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö
Kyminlinnantie 6
PL 14
48601 Kotka

Puhelin:
+385 40 190 2500
Faksi:
+385 40 190 2599

Cursor Oy

Miehikkälän kunta
Keskustie 4 A
49700 Miehikkälä
Puhelin:
(05) 74 901
Faksi:
(05) 749 0219

Kotkan-Haminan seudun elinkeinostrategia 2016-2019

Elinkeinostrategia linjaa seudun elinkeinopolitiikan suuntaviivat ja haastaa niin julkisen sektorin kuin yksityisen sektorin toimijat entistä tiiviimpään yhteistyöhön uusien työpaikkojen ja kasvun aikaansaamiseksi.
Elinkeinostrategia

Vahva, tuore, särmikäs – RAW by nature

RAW by nature on elinkeinomarkkinoinnin luovan konseptin ydin ja samalla slogan. RAW by nature -konseptin henkinen pääoma liittyy historiaan ja asenteeseen, joka ei ole kopioitavissa. Konseptiin kiteytyy Kotkan-Haminan seudun jäljittelemätön olemus, tekemisen tapa ja lupaus vahvuudesta, tuoreudesta ja särmästä, jota ei muualta löydy. Erottautuminen on ensisijaisen tärkeää, kun alueet kilpailevat osaajista, yrityksistä, investoinneista ja asukkaista.