Miehikkälän kunta

Virolahden tekninen toimi hakee määräaikaiseen sijaisuuteen kokoaikaista SIIVOUSTYÖNJOHTAJAA

Kaakon kaksikon kunnille.

Siivoustyönjohtajan työ koostuu johtamisesta, kehittämisestä, siivouspalveluiden ja- terveyskeskusten välinehuollon hallinnasta, siivouksen laadunvalvonnasta, siivoustyön mitoituksien laadinnasta ja päivittämisestä ja siivouspalveluiden kilpailutuksista.

Kelpoisuusehtona siivoustyönjohtajan toimeen on ammatillinen tutkinto  (siivoustyönohjaajan/ -restonomin, siivousteknikon erikoisammattitutkinto) tai muu soveltava koulutus. Arvostamme itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostusta siivoustyön kehittämiseen. Katsomme eduksi alan työkokemusta ja mitoitusohjelmien tuntemusta. Oman auton käyttö on välttämätöntä tehtävän hoidossa.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä ennen työsuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkauksessa noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Valinnassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virolahden tekniselle toimelle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä 16.3.2017 klo 15.00 mennessä, os Tekninen lautakunta, Opintie 2, 49900 Virolahti. Kuoreen merkintä ”Siivoustyönjohtaja”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa:

siivoustyönjohtaja Minna Likander, p. 050 3892 155, minna.likander@miehikkala.fi

Virolahdella 20.2.2017

Tekninen ltk