fbpx

Voita tontti!

Tuli kesä ja kärpäset, ei kun kesä ja hulppean omakotitalotontin arvonta! Jos olit suunnitellut omakotitaloprojektin aloittamista, muttet ole löytänyt vielä sopivaa tonttia, täs siul o sellane.

Miehikkälän kunta arpoo yhden omakotitalotontin ja lahjoittaa sen arvonnan voittajalle lahjakirjan mukaisin ehdoin. Lahjoituksessa noudatetaan sopimusehtoja mm. rakentamisvelvoitteen ja sopimussakon osalta. Tutustu lahjakirjaan huolella ennen kuin osallistut arvontaan! Tonttiarvontaan on mahdollista osallistua 15.6.-31.8.2021 välisenä aikana.

Tonttiarvonta suoritetaan 15.9. klo 13.00. Arvonnan toteutustavasta ilmoitetaan kunnan nettisivujen ja somekanavien kautta. Toivotan kaikille onnea arvontaan!

Arto Ylönen
Kunnanjohtaja

Ps. Jos et luota arpaonneesi, voit tutkailla kunnan omakotitonttivalikoimaa täältä.

Pps. Kunnassa on käytössä 10.000 € Lahja lapselle -raha ja 4.000€/talous Ensiasunnon hankinta-avustus. 

Tietoa tonttiarvonnasta

Arvonnan kohde

Kunta: Miehikkälä
Kylä: Saivikkala
Tilannimi: määräala Juoksumäki- tilasta
Pinta-ala m2: n. 3800 m2
Kiinteistötunnus: 489-411-8-139
Määräala on piirretty alla olevaan karttaan.

Määräala sijaitsee Miehikkälän kirkonkylän asemakaava-alueella. Määräala muodostaa tontit nro 1 ja 2 korttelissa 116 AO. Määräala on asemakaavassa asuinrakennusten rakentamisaluetta.

Määräalalla ei osuutta yhteisiin maa- ja vesialueisiin.

Arvottavan tontin arvo

Tontin arvo on 15 200 €.

Lahjan arvoon sisältyy myös tontin puusto.

Lahjoituksen ehdot

Arvottavan tontin osalta noudatetaan lahjakirjassa esitettyjä ehtoja. Erityisesti huomioimisen arvoisia ehtoja ovat ehdot rakennusvelvoitteesta ja sopimussakosta. Tutustuthan huolella lahjakirjaan ennen kuin osallistut arvontaan. Lahjakirjassa esitettyjä ehtoja ovat mm.

Rakennusvelvoite

Lahjan saaja sitoutuu rakentamaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukaisen asuinrakennuksen kolmen vuoden kuluessa kaupantekohetkestä siihen valmiusasteeseen, että rakennustarkastusviranomainen voi siinä suorittaa rakennusjärjestyksen edellyttämän hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Lahjoittaja voi hakemuksesta pidentää tässä tarkoitettuja rakennusaikoja. Lahjan saaja sitoutuu suunnitelmissa ja rakentamisessa noudattamaan voimassa olevia rakentamisohjeita.

Sopimussakko

Mikäli lahjan saaja laiminlyö edellä tarkoitetun rakentamisvelvollisuuden tai on kohdan 10 vastaisesti luovuttanut määräalan rakentamattomana, hän on velvollinen suorittamaan lahjoittajalle sopimussakon, joka on kymmenen kertaa lahjan arvo. Lahjoittaja voi alentaa sopimussakkoa tai luopua kokonaan sen perimisestä, mikäli lahjan saaja luovuttaa määräalan kiinnityksistä vapaana takaisin kunnalle. Mikäli lahjan saaja muutoin rikkoo tätä sopimusta, hän on velvollinen korvaamaan lahjoittajalle tästä aiheutuvan vahingon.

Tontti kartalla

Autathan meitä osallistumalla myös perheasuntokyselyyn!

Oikopolkuja Miehikkälään

Miehikkälä somessa

Seuraathan meitä somessa

Miehikkälän kunta
Keskustie 4 A
49700 Miehikkälä

05 74901
miehikkala@miehikkala.fi