fbpx
Miehikkälän kunta

Lähde seikkailemaan suomalaisen kansanperinteen ja mytologian äärelle!
Luontopolun avajaisia vietetään torstaina 16.6.2022 klo 16-20.
Myllylammen ympäristössä oleva noin 4 km pitkä luontopolku on hauska tapa kurkistaa suomalaiseen kansanperinteeseen ja mytologiaan. Polun opastauluissa kerrotaan mm. suon parantavista voimista. Lähtiessäsi tälle polulle olet vieraana haltioiden, keijujen, menninkäisten ja peikkojen mailla, luonnonhenkien kotona.
 
Taipaleelle voit lähteä oman aikataulusi mukaan. Tapahtuman aikana tapaat metsän veikeät asukkaat leireissään. Sihkarinkallion kodassa on sointumalja-hoitoja klo 17.30, 18.30 ja 19.30. Hoitojen kesto noin 30 minuuttia, ja mukaan pääsee enintään 10 henkilöä kerrallaan. Vihitäänpä vielä virallisesti käyttöön luontopolun varrella olevat Myllylammen uudet liikuntarappuset! Liikuntarappusilla on ohjattua opastusta kehonpainon avulla tehtäviin liikkeisiin.

Herkuttele tikkupullalla ja nokipannukahvilla Myllylammen kotalaavulla. Omia eväitä voit paistaa Sihkarilla.

Matkaan pääsee sujuvasti Esterannantie 8:n lähtöpaikalta ja Myllylammen lähtöpäikalta Tanssilavantieltä. Vaihtoehtoisesti voi lähteä Salpalinja-museolta, jonne voi jättää auton ja kävellä Korsutien kautta lähtöpaikalle.

Suosituksena on säänmukainen vaatetus. Jalkaan maastossa liikkumiseen sopivat tukevat kengät.
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestelyissä on mukana Miehikkälän kunta, Kaakon kaksikon liikuntatoimi, Kaakon latu, Vinksallaan, Harjun opk opiskelijat