Miehikkälän kunta

Rakennustarkastajan sijaisuus

Virolahden kunnassa julistetaan haettavaksi rakennustarkastajan viransijaisuus 31.8.2018 saakka. Sijaisuus on mahdollista jatkua myös tämän jälkeen.

Rakennustarkastajan viransijaisuuteen kuuluvat lakisääteiset rakennustarkastajan tehtävät ja rakentamisen ohjaus ja neuvonta. Rakennustarkastaja toimii rakennuslautakunnan esittelijänä.

Sijaisuuden päätyttyä viransijaiseksi valittu voi jatkaa ainakin 31.12.2018 saakka kiinteistöveroprojektiin kuuluvana apulaisrakennustarkastajana, jonka tehtävänä on kiinteistöveroprojektin käytännön töiden johtaminen ja projektiin liittyvien tarkastusten ja mittausten suorittaminen kiinteistöillä Virolahden ja Miehikkälän kunnissa sekä päätösten tekeminen rakennusrekisteriin tehtävistä muutoksista.

Viransijaisuus täytetään mahdollisimman pian.

Viran kelpoisuusehtona on MRA:n rakennustarkastajalta edellyttämä pätevyys. Mahdollisuus oman auton käyttöön on viran hoidon kannalta välttämätöntä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on toimitettava viimeistään 3.4.2018 klo 15.00 Virolahden tekniseen toimistoon osoitteeseen Opintie 2, 49900 Virolahti. Aiemmat apulaisrakennustarkastajan hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Markku Uski, puh. 050 3892 150