Miehikkälän päiväkodit

Toiminnasta vastaa päiväkodin johtaja
Jouni Turkia
puh. 040 199 1916.
etunimi.sukunimi@miehikkala.fi

Leppäkertun päiväkotiryhmä

Leppäkerttu sijaitsee samassa pihapiirissä esiopetusryhmän ja kirjaston kanssa. Osoite on Yhdyspolku 3. Ryhmän lapset ovat iältään 1-5 –vuotiaita. Varhaiskasvatusta tarvitsevien esikoululaisten ja koululaisten ryhmä toimii esiopetusryhmän tiloissa kirjaston päädyssä.
Leppäkerttu tarjoaa lapsille kasvatuksellisesti laadukkaan ja turvallisen päivähoitopaikan. Kasvatus, opetus ja kehityksen tukeminen, sekä leikin ja levon vuorottelu tapahtuvat yksilöllisesti sopivassa kasvu-, toiminta- ja oppimisympäristössä. Tiivis yhteistyö kodin ja päiväkodin välillä on toiminnan tärkein edellytys.

Leppäkertun sijainti kirkonkylällä antaa hyvät mahdollisuudet osallistua erilaisiin kunnan tapahtumiin ja yhteistyön tekemiseen esimerkiksi vanhusten palvelujen kanssa. Toisaalta metsääkin löytyy lyhyen kävelymatkan päästä.

Yhdyspolku 3
49700 Miehikkälä
Puh. 0400 346 543
pkleppakerttu(at)miehikkala.fi

Pitkäkosken päiväkotiryhmä

Pitkäkosken päiväkotiryhmä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pitkäkosken koulun entisissä tiloissa, osoitteessa Koskipirtintie 45.

Peukaloisessa kasvatetaan ja tuetaan lasta ryhmässä, yksilön tarpeet huomioiden ja lasten sekä vanhempien toiveita toteuttaen. Lapsille annettava vastuu, turvalliset rajat ja rakkaus tukevat lapsen itsetuntemuksen tervettä kehitystä. Tavoitteena on, että lapsista kasvaa yhteistyökykyisiä, rehellisiä ja iloisia ihmisiä.

Ympäristö on Pitkäkoskella vaihteleva ja monimuotoinen. Läheinen metsä ja joki saarineen antavat runsaat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen.

Koskipirtintie 45
49750 Kalliokoski
Puh. 0400 595 052
pkpitkakoski(at)miehikkala.fi