fbpx
Miehikkälän kunta

Miehikkälän kuntatekniikassa julistetaan haettavaksi seuraavat vakituiset työsuhteet:

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitajan kelpoisuusehtona on kiinteistönhoidon, automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai lvi-tekniikan ammattitutkinto tai riittävä kokemus vastaavasta tehtävästä.

Pääasiallinen tehtävä on Virojoen koulukeskuksen sekä  muiden  määrättävien kiinteistöjen hoitoon ja käyttäjäpalveluihin  liittyvät tehtävät sekä kiinteistöjen korjauksiin liittyvät tehtävät.

Toimialueena on Kaakon kaksikon alue ja aluksi sijoituspaikka on Virojoen koulukeskus. Tehtävään valittava henkilö osallistuu teknisen toimen päivystystehtäviin. Keskimäärin päivystys on n. 5-8 viikon välein. Palkkaus määräytyy kunnallisten teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työsuhde alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

2 siistijää

Siistijöiden toimialueena on koko Kaakon kaksikon alue. Toisen siistijän sijoituspaikka on aluksi hyvinvointikeskus Kunila ja toisen Villinrannan palvelukeskus.

Siistijän kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan / toimitilahuoltajan koulutus tai alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys. Tehtävä voidaan täyttää myös oppisopimuksen kautta. Eduksi katsotaan kokemusta laitoshuoltajan tehtävistä tai aikaisempi työskentely vastaavanlaisissa tehtävissä. Palkkaus määräytyy kunnallisten virkaehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Toinen työsuhde alkaa 1.8.2020 ja toinen 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 27.7.2020 klo 12 mennessä tekniselle johtajalle osoitettuna,  osoite Keskustie 4A, 49700 Miehikkälä.

Lisätietoja antavat:

Siistijät: Heidi Hostikka heidi.hostikka@miehikkala.fi  puh. 040 1992151

Kiinteistönhoitaja: Veikko Tylli  veikko.tylli@miehikkala.fi  puh. 040 1992216

Miehikkälän kunta