Miehikkälän kunta

LVI-insinöörin virka

Virolahden teknisessä toimessa julistetaan haettavaksi LVI-insinöörin virka 23.5.2017 mennessä. Virka on uusi, ja se täytetään 1.7.2017 alkaen.

LVI-insinöörin viran kelpoisuusehtona on LVI-insinöörin tai -teknikon tutkinto.

Työkokemusta tulee olla vähintään 2 vuotta. Toimialueena on Kaakon kaksikon (Virolahden ja Miehikkälän kunnat) alue; työpiste on Virolahdella. LVI-insinööri on kiinteistöjen kunnossapidon vastuuhenkilö, jonka tehtäviin kuuluu mm. energiatalouden kehittäminen, rakennusautomaation käyttö, kiinteistönhoidon suunnittelu, huoltokirjan käyttö sekä LVIA-asiantuntemus vuosikorjaustöiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi LVI-insinööri avustaa rakennusvalvontaa LVI-suunnitelmien ja -toteutusten valvonnassa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan 23.5.2017 klo 10 mennessä Virolahden tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Opintie 2, 49900 VIROLAHTI.

Lisätietoja antavat:

tekninen johtaja            Markku Uski                       050 389 2150

tilapalvelupäällikkö       Heikki Rongas                    040 710 7296

Tekninen lautakunta