fbpx
Miehikkälän kunta

Kymsoten tiedote 3.11.2020

Kymsoten suun terveydenhuolto siirtyy puhelinpalvelussaan käyttämään uutta ajanvarauksen puhelinjärjestelmää 12.11.2020 ja samalla ajanvarauksen puhelinnumerot muuttuvat. Vanhoista puhelinnumeroista on puheluiden uudelleen ohjaus kuuden (6) kuukauden ajan uusiin numeroihin. Palveluajat pysyvät ennallaan eli puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8-15.

Puhelinpalvelun valikot pysyvät ennallaan Kotkassa. Haminaan sekä Kouvolaan valikkoja asiakkaalle valittavaksi tulee lisää. Asiakkaalla on mahdollisuus jatkossa peruuttaa aikansa tekstiviestillä myös palveluaikojen ulkopuolella. Huomioittehan, että tekstiviestit käsitellään vasta seuraavana arkipäivänä. Joitain ajanvarauksia voi peruuttaa myös Kymsoten eAsioinnin kautta. Ilta- ja viikonloppu päivystyksen aikoja ei voi peruuttaa.

12.11.2020 alkaen kaikki suun terveydenhuollon puhelut nauhoitetaan. Nauhoitettuja puheluita voidaan tarvittaessa käyttää henkilöstön koulutukseen ja ohjaukseen sekä epäselvien tilanteiden selvittämiseen.

Muutokset eivät koske ilta-, viikonloppu tai arkipyhien kiirevastaanottoa, johon ajan varaaminen tapahtuu edelleen päivystysapunumerosta 116 117 tai KOKS:n leuka- ja suusairauksien poliklinikkaa.

TIEDOTE 3.11.2020 Kymsoten suun terveydenhuollon ajanvarauksen puhelinnumerot muuttuvat 12.11.2020