fbpx
Miehikkälän kunta

Kunnanjohtajan auto kantaa nyt ylpeästi Miehikkälän värejä

Miehikkälän kunta on uudistamassa kuntamarkkinointiaan. Osana uudistusta kokeillaan myös uusia markkinointitapoja. Uusin ja näkyvin toimenpide toteutettiin tällä viikolla, kun kunnanjohtaja Arto Ylösen auto sai ylleen Miehikkälän värit. Auto ei ole työsuhdeauto vaan Ylösen oma auto.

Ajatus auton teippauttamisesta kunnan väreihin syntyi työmatkalla, auton ratissa.
– Ajan vuosittain reilusti yli 50 000 km. Idea auton käyttämisestä kuntamarkkinointiin syntyi halusta ottaa kaikki irti niistä kilometreistä. Autoon haettiin mahdollisimman paljon huomiota herättävää ”ralliautotyyliä” ja mielestäni siinä onnistuttiin hienosti! Ylönen toteaa.

Miehikkälä on yhteisöllinen ja ihmisläheinen maaseutukunta Kaakkois-Suomessa, lähellä Vaalimaan raja-asemaa. Kunta on viime vuosina investoinut laajasti kuntalaisten hyvinvointiin, josta esimerkkeinä hyvinvointikeskuksen peruskorjaus (2014), uudet yläkoulu (2014) ja alakoulu sekä kirjasto (2015) ja paloasema (2017). Miehikkälässä on parhaillaan käynnissä lähiliikuntapaikkahanke, jossa rakennetaan neljä uutta lähiliikuntapaikkaa vuosina 2017-2018. Kunnassa asuu 2013 ihmistä (syyskuu 2017).

Lisätietoja:

Arto Ylönen

Kunnanjohtaja

+358 50 349 9571

etunimi.sukunimi@miehikkala.fi