Miehikkälän kunta

Kiinteistönhoitajan työsuhde

Virolahden teknisessä toimessa julistetaan haettavaksi kiinteistönhoitajan työsuhde.  Kiinteistönhoitajan kelpoisuusehtona on kiinteistönhoidon, talonrakennuksen, automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai lvi-tekniikan ammattitutkinto tai riittävä kokemus vastaavasta tehtävästä. Aurauskokemus katsotaan eduksi.

Pääasiallinen tehtävä on Miehikkälän Kunilan, terveyskeskuksen sekä  muiden  määrättävien kiinteistöjen hoitoon liittyvät tehtävät sekä koulutuksen perusteella osallistuminen kiinteistöjen korjauksiin liittyviin töihin.

Toimialueena on Kaakon kaksikon alue ja pääasiallinen sijoituspaikka on Miehikkälä. Tehtävään valittava henkilö osallistuu teknisen toimen päivystystehtäviin. Keskimäärin päivystys on n. 4-6 viikon välein.

Palkkaus määräytyy kunnallisten teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 26.11.2018 klo 12 mennessä tekniselle lautakunnalle osoite Opintie 2 49900 VIROLAHTI.

Lisätietoja antaa: tekninen johtaja Markku Uski  p. 050 389 2150

Tekninen lautakunta