Miehikkälän kunta

Kaakon kaksikon teknisessä toimessa julistetaan haettavaksi seuraavat vakinaiset työsuhteet:

Hakuaika päättyy 21.3.2016 klo 12

Kiinteistönhoitajan työsuhde Kaakon kaksikon alueella. Pääasiallinen sijoituspaikka on Miehikkälän kiinteistöt ja palvelukeskus Kunila.  Kiinteistönhoitajan kelpoisuusehtona on kiinteistönhoidon, talonrakennuksen, automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai lvi-tekniikan ammattitutkinto tai riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävään valittava henkilö osallistuu teknisen toimen päivystystehtäviin. Keskimäärin päivystys on n. viiden viikon välein. Palkkaus määräytyy kunnallisten teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä ja vähintään B luokan ajokorttia. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Siivoustyön ohjaajan/siistijän työsuhde Kaakon kaksikon alueella. Pääasiallinen sijoituspaikka on Virolahdella, mutta siistijöiden sijaistus koskee koko Kaakon kaksikon alueen kiinteistöjä. Työajasta noin puolet on siivoustyön ohjaajan tehtäviä ja noin puolet siistijöiden sijaistuksia. Siivoustyönohjaaja toimii siivoustyönjohtajan sijaisena. Siivoustyön ohjaajan/siistijän kelpoisuusehtona on opistotasoinen tai ammatillinen tutkinto (siivoustyönohjaajan/-restonomin, teknikon erikoisammattitutkinto) tai muu soveltuva koulutus. Palkkaus määräytyy kunnallisten teknisen henkilöstön virkaehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä ja vähintään B luokan ajokorttia. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Liikunta-alueiden hoitajan työsuhde Kaakon kaksikon alueella. Pääasiallinen sijoituspaikka on Virolahden liikunta-alueet. Liikunta-alueiden hoitajan kelpoisuusehtona on  liikunta-alueiden hoitajan tutkinto tai hyvä tuntemus liikuntapaikkojen hoidosta työn tai harrastuksen kautta, kokemus liikunta- ja muiden vastaavien tapahtumien järjestelyistä sekä työkokemus työryhmän johtamisesta. Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä ja vähintään B luokan ajokorttia. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Työsuhteiden aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan 21.3.2016 klo 12 mennessä tekniselle lautakunnalle, osoite Opintie 2 49900 VIROLAHTI.

Lisätietoja antavat: tilapalvelupäällikkö Heikki Rongas p. 040 710 7296 ja kunnallistekniikan päällikkö Jukka Salmi p. 050 389 2151.

Tekninen lautakunta