Miehikkälän kunta

Kaakon kaksikon teknisessä toimessa julistetaan haettavaksi seuraavat siistijöiden vakinaiset työsuhteet:

Haku päättyy 20.6.2016 klo 12:00

SIISTIJÖITÄ

– Miehikkälän koulukeskukseen, kokoaikaisena

– Miehikkälän yläkoulu / lähialueen kiinteistöjä, kokoaikaisena

– Virolahden yläaste / lukio ja lähialueen kiinteistöjä, kokoaikaisena

– Klamilan päiväkotiin ja nuorisotiloihin, kokoaikaisena

– Miehikkälän kunnan taajaman kiinteistöt, osa-aikaisena

Kelpoisuusehtona siistijän toimiin on laitoshuoltajan koulutus tai alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys. Klamilan päiväkodin siistijältä edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Tehtävä voidaan täyttää myös oppisopimuskoulutuksen kautta. Eduksi katsotaan kokemusta laitoshuoltajan tehtävistä ja aikaisempi työskentely vastaavanlaisissa tehtävissä.

Palkkaus määräytyy kunnallisten virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä ja vähintään B luokan ajokorttia. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnoissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Työsuhteiden aloitus sovitaan erikseen.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään toimittamaan 20.6.2016klo 12.00 mennessä tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Opintie 2, 49900 VIROLAHTI.

Lisätietoja antavat: siivoustyönjohtaja Minna Likander, puh. 050 3892 155,minna.likander@miehikkala.fi/ siivoustyönohjaaja Heidi Hostikka puh. 040 1992 151, heidi.hostikka@miehikkala.fi

Virolahdella 26.5.2016   Tekninen lautakunta