Etusivu |  Yhteystiedot |  Haku |  Palaute |  Sivukartta
 

Elinkeinopalvelut

Yritysten sijoittumis- ja laajennushankkeissa yhteydenotot 
Kunnanjohtaja Arto Ylönen,
puh. 050 3499 571, arto.ylonen(at)miehikkala.fi

Miehikkälän kunta ostaa elinkeinopalvelut Cursor Oy:ltä, joka opastaa alueen yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia perustamis-, kehittämis- ja rahoitusasioissa, markkinoinnissa ja toimitilojen hankinnassa. Lisäksi tarjotaan ajantasalla olevaa paikallistietoa yrityksen toimintaympäristöstä.

Cursor Oy toteuttaa myös kehittämisprojekteja ja on mukana erilaisissa yritystoiminnan edistämishankkeissa. Kaakonkulmalla hankkeet keskittyvät kuntien elinkeinopoliittisiin painopistealueisiin, kuten peruselinkeinoihin, matkailuun, rajan läheisyyteen sekä kiven ja puun jatkojalostukseen.

Miehikkälässä Cursor tarjoaa palveluja tiiviissä yhteistyössä ProAgrian kanssa.

ProAgrian palvelut

Yrittäjien ja yrittäjäksi aikovien yhteydenotot esim. yritykseen, kehittämiseen liittyen:
Yritysasiamies Sami Perttola,
puh. 040 687 5587, etunimi.sukunimi@proagria.fi

Cursor Oy:n toimipisteistä Miehikkälän asukkaita erityisesti palvelee Haminan konttori Rautakorttelissa.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Osoite:
Kyminlinnantie 6
PL 14
48601 Kotka

Puhelin:
+385 401 902 500
Faksi:
+385 401 902 599

Cursor Oy

Miehikkälän kunta

Osoite:
Keskustie 4 A
49700 Miehikkälä

Puhelin:
(05) 74 901
Faksi:
(05) 7490 219

Y4 / Yrittäjyys Ylös Yhteiskunnassa Yhteistyöllä

Kymenlaakson Y4 Elinkeinoilmaston ja yrittäjyysilmapiirin kehittämisprojekti pyrkii vahvistamaan Kymenlaakson maakunnan kilpailukykyä muokkaamalla seudun elinkeinoilmastoa ja yrittäjyysilmapiiriä vetovoimaisemmaksi yrityksille.

Y4:n eli Yrittäjyys Ylös Yhteiskunnassa Yhteistyöllä tavoitteena on parantaa yritysten huomioimista julkisessa päätöksenteossa sekä kehittää koko Kymenlaaksoa menestyvänä maakuntana, joka arvostaa yrittäjyyttä, yrittäjämäistä työntekoa ja innovatiivisuutta.

Projektia hallinnoi Cursor Oy, osatoteuttajana Kouvola Innovation Oy sekä sitä rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto Kymenlaakson liiton kautta, Kotkan ja Kouvolan kaupungit sekä Iitin kunta.

Projektin toiminta-aika on 1.2.2012 - 30.6.2015.

Y4 Facebook-sivut Yrittäjyys Ylös Kymenlaaksossa

Peukutetaan yhdessä hyvän yrittäjyysilmapiirin puolesta !

Esite

Kaakon kasvuohjelma 2013-2017

Elinkeinostrategian nimi on vaihdettu kasvuohjelmaksi ja sillä halutaan viestiä kasvun tärkeyttä tulevalla strategiakaudella. Työn lähtökohtana on löytää seudulle uutta kasvua ja uusia työpaikkoja tulevina vuosina. Käynnissä oleva kehityskäytävätyö ja E18-moottoritien rakentaminen luo seudulle erinomaisia mahdollisuuksia mm. matkailun ja kaupallisten palveluiden kautta. Näihin pitäisi pystyä tarttumaan tulevalla strategiakaudella 2013–2017 yhä vahvemmin.

Kaakon kasvuohjelma 2013-2017

Vahva, tuore, särmikäs - RAW by nature

RAW by nature on elinkeinomarkkinoinnin luovan konseptin ydin ja samalla slogan. RAW by nature -konseptin henkinen pääoma liittyy historiaan ja asenteeseen, joka ei ole kopioitavissa. Konseptiin kiteytyy Kotkan-Haminan seudun jäljittelemätön olemus, tekemisen tapa ja lupaus vahvuudesta, tuoreudesta ja särmästä, jota ei muualta löydy. Erottautuminen on ensisijaisen tärkeää, kun alueet kilpailevat osaajista, yrityksistä, investoinneista ja asukkaista.

 

 

 

Miehikkälän kunta | Keskustie 4 A, 49700 MIEHIKKÄLÄ, puh. 05 74 901, Fax 05 74 90 219, miehikkala (at) miehikkala.fi

Tietoa sivustosta